Hundspannsturer

Korta turer

Tillgänglig från december till slutet av april.

Följ med på en av våra korta hundspannsturer från en timme till en hel dag. Antingen kan du sitta på en släde som vi kör eller du kan lära dig att köra med ett eget hundspann.

Njut av våra 1-3 timmar turer sitter på en släde av en av våra guider. Två gäster på släden är möjliga. Dessa turer inkluderar kaffe / tee + kakor.

För turer från 3 timmar upp till en hel dag kan du lära dig att köra ditt “eget” hundspann. Du kommer att få en instruktion av släden och en kort säkerhetsinstruktion också. Vi hjälper dig med starten och efter några kilometer körning kommer vi pausa att ge dig möjlighet att hälsa på dina hundar och bli vän med dem. Dessa turer inkluderar lunch eller kaffe / tee, beroende på tid under dagen.

Prissättning: från 950, – SEK

Vi pratar engelska, svenska och tyska!

Intresserad? klicka här för att skicka oss ett mail för att boka din kort tur

 

Längre turer

Våra 2-dagars-turer är tillgängliga från mars till slutet av april / början av maj.

Du kommer att lära dig att köra med ditt “eget” hundspann genom fjällens vildmark och tillbringa natten i en mysig liten stuga.

Efter en instruktion av släden och en säkerhetsinstruktion får du hjälp med starten och vi börjar vår resa upp till fjället genom en vacker naturreservat. Du kommer att köra igenom skogar och den arktiska taiga, över frusna sjöar och öppna ytor.

vi kommer att göra all ting tillsammans som att mata hundar och ta hand om dem, laga mat, hugga ved, hämta vatten eller smälta snö.

Du kommer att tillbringa natten i en mysig liten stuga och förhoppningsvis kommer norrskenet att dansa ovanpå oss.

Vi pratar engelska, svenska och tyska!

Intresserad? klicka här för att skicka oss ett mail för att boka din lång tur